donderdag 5 februari 2015

Simply Chocolate

Wat altijd fijn blijft aan het hebben van een winkel is naar een beurs gaan. Vooral als het een vooruitstrevende hippe beurs is waar echt leuke nieuwe dingen te zien zijn! Er zijn er ook die totaal ingedut zijn helaas.
Afgelopen weekend was het weer zover. Joehoe!
En wat zagen we veel leuks en dit keer ook echt iets heel lekkers!
Het komt uit Kopenhagen en heet SIMPLY CHOCOLATE!
Chocola zoals wij dat eigenlijk nog niet kennen zo verrassend van smaak! Natuurlijk kon ik het niet laten om het in te kopen en kunnen jullie binnenkort ook genieten van deze echt hel bijzondere chocola!
Ze werken elk seizoen met thema's, zitten in mooie bijzondere verpakkingen met kekke teksten en daarom ook perfect geschikt als cadeautje grin-emoticon
We krijgen de repen in 6 verschillende smaken.
Simply Chocolate gebruikt alleen de beste rauwe chocolade die te krijgen is en de beste natuurlijke ingrediƫnten. Zij maken gebruik van de beste noten, granen en bessen. zoals amandelen, hazelnoten en pecannoten, spelt vlokken en havermout .Maar ook superfood's zoals cranberry's, goji bessen, kokosnoot en zwarte bessen maken het geheel af . Om het op te spice'en gebruiken ze drop, vanille, kaneel, chili, gember en andere bijzondere smaken uit de natuur.
En het is allemaal natuurlijk! Ze denken er niet aan gebruik te maken van toegevoegde kunstmatige kleur-,geur- of smaakstoffen . Het draait allemaal om het gebruik van de juiste ingrediƫnten en deze op de juiste manier te gebruiken.
Nog heel even geduld, ze komen volgende week binnen..



Geen opmerkingen:

Een reactie posten